29. februar 2024 :Tegn croquis med HVIDOVRE KUNST

29. februar 2024 :Tegn croquis med HVIDOVRE KUNST


HVIDOVRE KUNST og Kulturhus Risbjerggaard går nu sammen om tre croquis arrangementer i foråret. Det første løber af stablen torsdag den 29. februar fra kl 19.00 til 21.00 og foregår i Strungesalen på Kulturhus Risbjerggaard.

Croquis tegnet af Sisse Grønfeldt
Croquis tegnet af Sisse Grønfeldt,

Croquistegning er skitsering efter levende model uden tøj. Modellen skifter typisk stilling efter nogle minutter, og så starter man forfra på en ny skitse.

Til kunstarrangementet vil deltagerne få mulighed for at tegne skitser af en erfaren croquismodel, som er booket til lejligheden. Arrangørerne håber, at dette nye initiativ kan lokke Hvidovres mange kunstinteresserede til at fatte blyanten og komme i gang med at skabe lokal kunst. 

Croquis-aftenen er for både øvede og begyndere, og deltagerne skal selv medbringe tegneredskaber. HVIDOVRE KUNST anbefaler, at man medbringer tegnebræt (eller stiv tegneblok), a3-papir, grafitstift eller blyant (2b-6b).

Det koster 75,- kroner per gang at deltage inkl. kaffe og kage, og tilmelding sker på Risbjerggaards hjemmeside.

Der er planlagt yderligere to croquisaftner, som finder sted mandag den 8. april og tirsdag den 23. maj.

Om forfatteren

Admin administrator

- en forening for kunstinteresserede

Skriv et svar