7.12.24 Medlemmernes egen udstilling 2024

7.12.24 Medlemmernes egen udstilling 2024

Traditionen tro er årets sidste udstilling medlemmernes egen udstilling, derfor har vi sendt denne besked til vores medlemmer. Du kan læse mer eom udstilling serne – eller læse her om sidste års udstilling.

Ønsker du at udstille billeder, keramik, skulpturer eller anden kunst, skal du indsende dette skema med dine oplysninger og billeder af hvert stykke indmeldt kunst. Skema og billeder skal du sende til he***@hv***********.dk

Husk at skrive disse 4 vigtige datoer med tider ind i din kalender:

  1. Tilmeldingsfrist /skema indsendt til he***@hv***********.dk er mandag den 18. november 2024.

Bemærk, at det kun er indmeldte værker, der kan forventes udstillet. Det er ikke muligt at bytte det indmeldte ud med noget andet.

Det vil ikke være muligt at udstille uden indmelding eller flere værker end indmeldt.

  1. Indlevering af værkerne skal ske torsdag den 5. december mellem kl. 16-18.
  1. Fernisering er lørdag den 7. december 2024 kl. 14-15 med efterfølgende bankospil. Bankospillet forventes afsluttet omkring kl.17.
  1. Afhentning:

Dine udstillede genstande skal du hente fredag den 3. januar 2025 kl. 17-18.

Det skal du sikre inden indleveringen:

Dine værker skal være mærket med navn, medlemsnummer og telefonnummer.

Billeder skal have påmonteret ophængnings snor, der er mindst 2 cm fra øverste kant, når det hænges op, så ophænget ikke kan ses. Sørg også for, at snoren er monteret, så billedet hænger pænt på væggen.

Kunst, der ikke opfylder kravene om mærkning og korrekt monteret snor, vil blive afvist.

Bemærk venligst:

De udstillede genstande er ikke forsikret af Kunstforeningen – det er dit eget ansvar at være dækket via din indboforsikring.

For at sikre en rimelig fordeling af den udstillingsplads, der er til rådighed, skal du være opmærksom på følgende:

Kunst der skal hænges på væg:

Den enkelte udstiller får, som udgangspunkt stillet 2×2 m til rådighed på udstillingen, dvs. din kunst skal kunne hænge på en præsentabel måde inden for dette område.

Kunst der ikke skal hænges på væg:

Ønsker du at udstille keramik, skulpturer mv., der skal udstilles i montre mv., aftaler vi med dig, hvordan vi gør, efter vi har modtaget din tilmelding.

Såfremt der er flere, der tilmelder sig, end der kan skabes plads til, så gælder princippet om ”først til mølle”.

Spørgsmål og/eller brug for hjælp

Har du spørgsmål, brug for hjælp, eller ønsker at udstille et større værk, der ikke kan rummes inden for 2×2 m, kan du ringe til Lene Andersen på tlf. 5130 9120.

HVIDOVRE KUNST køber for 5.000 kr. af medlemmernes udstillede kunstværker. De indkøbte værker udloddes ved generalforsamlingen i 2025. Hvilke kunstværker, der købes, bliver afgjort ved lodtrækning under ferniseringen.

Bemærk: Hver udstiller kun kan deltage i lodtrækningen med 2 værker, og hvert værk skal kunne købes inden for det samlede beløb. Værker, der skal indgå i lodtrækningen, mærkes med et kryds i skemaet i forbindelse med tilmeldingen.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Bedste hilsner

HVIDOVRE KUNST

Om forfatteren

Admin administrator

- en forening for kunstinteresserede