31. august 2024: Fotoudstilling på Svalegangen

31. august 2024: Fotoudstilling på Svalegangen

Fra 31. august til 30. september kan man på Svalegangen i Kulturhus Risbjerggaard opleve en tematiseret fotoudstilling af Michael Aage Jensen, der med udgangspunkt i det boligområde, han voksede op i, undersøger boligens betydning for det liv, der leves i og omkring bygningerne.

Michael Aage Jensen er især optaget af forholdet med mellem mennesker og bygninger i sit fotografi.

Læs mere fotografen om på michaelaage.dk

Svalegangen er et nyt udstillingssted i Hvidovre, der er velegnet til ophængning af billedkunst. Her vil HVIDOVRE KUNST i samarbejde med Kulturhus Risbjerggaard stå bag en række udstillinger i dette efterår og foreløbig frem til marts 2025.

De vekslende udstillinger hænger en måned ad gangen, og der er fri adgang til udstillingerne i kulturhusets åbningstid.

Om forfatteren

Admin administrator

- en forening for kunstinteresserede