23. maj 2024 – Tegn croquis med Hvidovre Kunst

23. maj 2024 – Tegn croquis med Hvidovre Kunst

HVIDOVRE KUNST og Kulturhus Risbjerggaard er gået sammen om tre croquis arrangementer i foråret. Det næste finder sted torsdag den 23. maj fra kl 19.00 til 21.00 og foregår i Strungesalen på Kulturhus Risbjerggaard.

Croquistegning er skitsering efter levende model uden tøj. Modellen skifter typisk stilling efter nogle minutter, og så starter man forfra på en ny skitse.

Til kunstarrangementet vil deltagerne få mulighed for at tegne skitser af en erfaren croquismodel, som er booket til lejligheden. Arrangørerne håber, at dette nye initiativ kan lokke Hvidovres mange kunstinteresserede til at fatte blyanten og komme i gang med at skabe lokal kunst. 

Croquis-aftenen er for både øvede og begyndere, og deltagerne skal selv medbringe tegneredskaber. HVIDOVRE KUNST anbefaler, at man medbringer tegnebræt (eller stiv tegneblok), a3-papir, grafitstift eller blyant (2b-6b).

Det koster 75,- kroner per gang at deltage inkl. kaffe og kage, og tilmelding sker på Risbjerggaards hjemmeside.

Glæd dig, for til efteråret vil HVIDOVRE KUNST igen stå for en række croquisaftener.

Om forfatteren

Admin administrator

- en forening for kunstinteresserede