25. maj 2024: Når fotokunst møder keramik og billedvævning

25. maj 2024: Når fotokunst møder keramik og billedvævning

Fra den 25. maj til 26. juni kan man på Hovedbiblioteket i Hvidovre opleve de tre kunstnere Ernst Laursen, Janna Lund og Mette Bruhn i en fælles udstilling. Kom med til ferniseringen lørdag den 25. maj kl. 13.00-16:00.

Det er første gang, at HVIDOVRE KUNST har samlet disse tre kunsttyper i en udstilling, og på biblioteket vil man kunne opleve et stort og varieret udvalg af fotokunst skabt af Ernst Laursen, vævet billedkunst af Janna Lund og Mette Bruhns keramiske vaser og krukker.

HVIDVRE KUNST ønsker med udstillingen at give byens borgere en på opleveren!

Janna Lund har vævet siden barndommen – og væver i dag forsat på livet løs i sine to boliger i Brumleby i København og på Møn. Hun er uddannet væver hos Margrethe Agger og har taget billedvævningskurser under Stoftrykker og Væverlauget. Janna Lund er også uddannet billedkunstlærer på linjefag fra Blågård seminarium. Jannas værker har været udstillet et utal af gange.

Mette Bruhn er keramiker og uddannet fra Billedskolen i København i fra 1981 – til 84, hvor hun blev forelsket i keramik. Siden 1987 har hun haft eget keramikværksted på Nørrebro i København.

Mette har bl.a. taget en kunstterapeutuddannelse for at få værktøjer til at håndtere den ind i mellem ensomme og svære proces, det er at være billedkunstner, være tro mod sig selv og samtidig kunne leve af det.

Fotografen Ernst Laursen er drevet af at formidle et narrativ gennem fotografiet. Han har tidligere arbejdet i en årrække som pressefotograf og har – efter en periode i it-branchen – taget fotografiet op igen. Ernst fremhæver sine fotografiske fortællinger med manipulation af sine billeder.

HVIDOVRE KUNST åbner udstillingen med fernisering lørdag den 25. maj kl. 13.00-16:00. Ferniseringen er gratis, og alle er velkomne. Kaffe/the, kage og øvrige drikkevarer kan købes til rimelige priser.

Om forfatteren

Admin administrator

- en forening for kunstinteresserede